Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Stel uw vraag!
  • Continue ontwikkeling
  • Importeur FPT gas- en dieselmotoren
  • Informatie over emissienorm

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Marant Motortechniek op de Maritime Industry!

7, 8 en 9 mei staat Marant Motortechniek op de Maritime Industry beurs, de ideale gelegenheid voor de introductie van de nieuwste FPT-marinemotoren die voldoen aan de stage V-emissienorm.

Opendag Marant Motortechniek 12 april 2019

Marant Motortechniek heeft op 12 april 2019 een opendag gehouden naar aanleiding van het 10-jarig bestaan en de nieuwe locatie in Waardenburg.

Emissienorm: lust of last?

Als gebruiker van dieselmotoren merkt u dat de emissienormen steeds strenger worden. Offroad motoren moeten inmiddels voldoen aan Stage V en onroad motoren aan EURO 6 step D. En deze stadia zijn niet het eindpunt. Daarom is het belangrijk met een motorleverancier in zee te gaan die de beslissingen van de Raad van de Europese Unie nauwlettend in de gaten houdt . “Als distributeur van FPT voor de Benelux hebben we beschikking over de modernste motoren. Klanten kunnen terecht voor motoren die voldoen aan de laatste emissienormen”, aldus sales manager Kees Donker van Marant Motortechniek.

Contactformulier

"Op de beurs Maritime Industry introduceren wij een aantal nieuwe marine motoren in Stage V, met (en dat is uniek) een ATS vrije oplossing!"

"We hebben de mogelijkheid om voortdurend met innovatie bezig te zijn. Hierdoor kunnen we meedenken met klanten die voorop willen lopen."

"De opkomst tijdens de open dag was overweldigend. We ontvingen dealers, klanten en leveranciers uit binnen- en buitenland."

Als we een van onze motoren in een door smog vervuilde stad neerzetten, wordt de lucht daar schoner, dankzij het ATS systeem (After Treatment System). Zo schoon zijn deze nieuwe motoren dus.

Stel uw vraag!

Vertegenwoordiging BeLux – StageV PG engines

Marant Motortechniek is sinds februari 2019 verantwoordelijk in België en Luxemburg voor FPT Industrial, ook wel bekend als de krachtbron in Iveco vrachtwagens en CNH (land)bouw machines. Gezien onze ervaring met FPT motoren voor de offroad, onroad, PG (power generation), marine en overige industriële markten verwachten wij veel succesvolle nieuwe samenwerkingen aan te gaan in België en Luxemburg. Kaz Collé Area manager Belux is verantwoordelijk voor België en Luxemburg en de eerste gesprekken met potentiële gebruikers van FPT motoren zijn inmiddels een feit. U bent bij Marant Motortechniek en onze dealers aan het goede adres voor StageV offroad, marine en PG en Euro6 step D onroad motoren.

Nieuwe motor nodig die voldoet aan stage V of EURO 6 step D?

Bent u op zoek naar een nieuwe motor die voldoet aan de emissienorm Stage V of EURO 6 step D? Bij Marant hebben we offroad en onroad gas- en dieselmotoren van het A-merk FPT (Fiat Powertrain Technologies) in het assortiment. Onze experts adviseren u graag tijdens de installatie en test fasen van uw machine. “FPT werkt toekomstgericht. De motoren die zij vandaag produceren zijn gemaakt voor de toekomst. Een nieuwe motor van FPT is dus altijd een goede investering”, aldus sales manager Kaz Collé van Marant.

Losse onderdelen, een powerpack en meer oplossingen voor de hoogste emissieklasse

Werkt u geregeld met door dieselmotoren aangedreven machines? En ziet u op tegen de hoogste emissieklasse ‘Stage V? Marant Motortechniek helpt u graag deze nieuwe maatregelen te implementeren binnen uw bedrijf. Wij beschikken over de juiste knowhow, waardoor we u een toekomstgerichte oplossing op maat kunnen bieden.

Contactformulier
Scroll naar boven